Pentru ca scena de gaming si sportul electronic in Romania se afla intr-o perpetua evolutie, si pentru ca noi consideram ca acest fenomen trebuie sustinut, ne-am implicat si ne vom implica in continuare in mod direct si activ.

Tipuri de sponsorizari

Produse: credem cu tarie ca pentru a performa este nevoie de un echipament adecvat, asa ca putem dota echipele sponsorizate cu set complet de periferice pentru fiecare jucator (mouse, tastatura, casti, mousepad). Brandul, modelul si cantitatea echipamentelor vor fi stabilite pentru fiecare contract de sponsorizare in parte.

Asistenta de calatorie: stim cat de scump este sa calatoresti la evenimente, dar si cat de importanta este participarea la cat mai multe competitii. In unele cazuri putem oferi asistenta de calatorie la evenimente prestabilite, prin acoperirea integrala (sau partiala) a costurilor de transport si/sau cazare.

Financiara: intelegem perfect nivelul imens de implicare, necesar mentinerii unei echipe competitive. Ne dorim ca echipele sponsorizate de noi sa performeze, si putem oferi inclusiv suport financiar. Totusi trebuie avut in vedere ca aceste sponsorizari sunt foarte rare, si sunt posibile doar dupa perioade de proba edificatoare.

Cerinte si asteptari din partea echipelor/jucatorilor sponsorizati

Stabilitate

Suport pentru brand (disponibilitate pentru participarea la diverse evenimente – gaming, actiuni de marketing etc. – inclusiv cele organizate de compania noastra).

Contributie la continut (livrare de continut foto/video de la evenimente, streaming ocazional pentru promovarea echipamentelor utilizate etc.)

Cunoasterea produselor folosite (prin utilizarea produselor oferite, ne asteptam ca jucatorii sa fie familiarizati cu modul lor de functionare, aspect foarte important atunci cand ei sunt implicati in activitati de marketing, indiferent ca este vorba de o participare la un eveniment, un review sau un tutorial).

Aplica

Daca esti interesat de o sponsorizare, te rugam sa ne trimiti pe mail o cerere (prezentare) cu minimul de informatii de mai jos.

Este important sa ai in vedere ca aceasta aplicatie este prima noastra impresie despre tine (si/sau echipa ta). Te rugam sa mentionezi cele mai importante rezultate, date/statistici social media relevante, raspunsuri cat mai detaliate la intrebari si sa evidentiezi cum tu (si/sau echipa ta) pot avea un parteneriat de lunga durata alaturi de compania noastra.

Totul trebuie pus intr-un format care sa transmita profesionalism!