Cu o experienta de peste 10 ani pe piata IT nationala, compania noastra este unul dintre principalii importatori si distribuitori de periferice si accesorii de gaming din tara, brandurile reprezentate de PC-coolers regasindu-se in majoritatea lanturilor specializate din Romania (electroshop, hipermarket, online).

Infiintata in ianuarie 2005, compania PC-coolers a pornit la drum avand ca scop declarat introducerea pe piata romaneasca a produselor de calitate destinate utilizatorilor entuziasti din domeniile PC-modding, overclocking si silent PC.

Astfel in portofoliul initial si-au gasit loc nume extrem de apreciate in comunitatile de pasionati atat din Europa cat si din SUA: Thermalright, Arctic Silver, Arctic (Cooling), Zalman sau Func.

Consecinta fireasca a cresterii activitatii companiei si a cererii pentru astfel de produse (la care s-au adaugat si produsele dedicate pasionatilor de jocuri video), a fost largirea portofoliului cu branduri noi precum Recom, Cooltek, Nanoxia, dar si Saitek (ulterior Mad Catz) sau Mionix.

Depasirea perioadei de criza economica, cuplata cu modificari importante in structura si tendintele pietei IT romanesti, au dus la identificarea de noi oportunitati si la producerea unui important punct de inflexiune in strategia noastra de dezvoltare.
De aceea, in ultimii ani, atentia companiei s-a indreptat tot mai mult catre zona perifericelor si accesoriilor destinate pasionatilor de jocuri video (amatori cat si profesionisti), ceea ce a generat un impact semnificativ asupra structurii portofoliului.
Astfel, in acest moment, avem in portofoliu unele dintre cele mai titrate branduri internationale din industria gaming-ului precum SteelSeries si Playseat, dar si nume in plina ascensiune precum Marvo. Mai mult, incepand din anul 2020 am adaugat in portofoliu si propriul brand sub numele AQIRYS.

Companie

Punct de lucru (birouri)
Adresa: Calea Vitan 154-158, Sector 3, Bucuresti
Telefon: 031.433.7200
Email: office @ pc-coolers.ro
WEB: www.pc-coolers.ro

Sediu social: Strada Matei Basarab, Nr. 98, Bloc 86, Scara 2, Etaj 3, Apartament 40, Sector 3, Bucuresti

Depozit

Ridicare comenzi
Adresa: Soseaua Oltenitei 226, Popesti-Leordeni
Telefon: 031.433.7200
Email: depozit @ pc-coolers.ro

Financiare

Cod Fiscal: RO17141667
Nr. Reg. Comertului: J40/1005/2005
Capital social: 275000 RON
Cont: Banca TRANSILVANIA, Agentia Stefan cel Mare, Sucursala Bucur Obor
IBAN: RO03 BTRL 0440 1202 W659 26XX
SWIFT: BTRLRO22