Primul mouse de gaming MOBA/MMO din lume dotat cu senzor optic si proiectat in jurul miscarilor naturale ale mainii pentru a oferi confort, precizie si performanta extreme

Bucuresti, 12 Septembrie 2016 – SteelSeries, lider si inovator in domeniul perifericelor de gaming, anunta disponibilitatea pentru Rival 500, un mouse revolutionar cu butoane multiple proiectat de la zero in jurul degetului mare si al miscarilor mainii cu scopul cresterii eficientei, preciziei si performantei in jocuri.

„Rival 500 este cu adevarat primul mouse de gaming cu butoane multiple proiectat pentru maximizarea eficientei in jocuri, fara a pierde din vedere confortul si miscarile jucatorilor.” a declarat Ehtisham Rabbani, CEO SteelSeries. „Am creat un mouse MOBA/MMO care se potriveste mainii tale si nu invers .”

Design Intuitiv
SteelSeries Rival 500 reimagineaza modul de asezare traditional at butoanelor multiple, incorporand in design miscarile naturale ale mainii. Proiectat pentru confort si performanta, acesta inlocuieste butoanele inghesuite intr-un format tip matrice cu o asezare laterala Next-Gen a butoanelor, care face identificarea, apasarea simpla sau combo mai precisa si mai usoara. Rival 500 marcheaza o premiera si prin utilizarea butoanelor cu contacte „flick down” a caror activare raspunde la miscarea naturala a degetului mare, fara a fi nevoie sa fie apasate in mod clasic.

Alerte Tactile
Mouse-ul de gaming Rival 500 utilizeaza inovativa tehnologie SteelSeries pentru alerte tactile, transformandu-l dintr-un echipament de transmis comenzi intr-o adevarata arma care ofera feedback, ajutand astfel la dominarea adversarilor. Jucatorii pot personaliza integral si resimti evenimente din joc si alerte prin pulsatii subtile, putand astfel sa ia decizii in fractiuni de secunda in momentele cruciale. Rival 500 poate oferi atentionari cand anumite abilitati devin active, cand munitia este epuizata, cand nivelul vietii este critic, sau cand orice alt eveniment important pentru jucator are loc in joc.

Personalizare Maxima
SteelSeries Rival 500 este inarmat cu Pixart 3360, cel mai avansat senzor optic disponibil, cu o rezolutie maxima de 16000 CPI, si ofera personalizare maxima prin intermediul aplicatiei SteelSeries Engine. Jucatorii pot personaliza functiile tuturor celor 15 butoane individuale, pot selecta modele de iluminare RGB folosind multiple efecte si milioane de culori, sau pot chiar optimiza intensitatea alertelor tactile si pot selecta tipuri de vibratii.

Rival 500 ofera durabilitate extrema prin utilizarea unor butoane ranforsate ce ajuta la distribuirea uniforma a fortei la fiecare apasare, contactele folosite atingand o durata de viata de 30 de milioane de apasari. In plus, acest nou design permite obtinerea unui feedback al clicurilor mult mai consecvent.

Mouse-ul SteelSeries Rival 500, distribuit in Romania prin PC-coolers este disponibil imediat la un pret recomandat de 404.99 lei.

Informatii suplimentare aici.