Prezent exclusiv in noile modele Sensei 310 si Rival 310

Bucuresti, 2 august 2017 – SteelSeries, brandul major cu cea mai rapida crestere pe piata americana in segmentul castilor de gaming pentru PC*, defineste un nou standard in tehnologia senzorilor pentru mouse-urile de gaming prin lansarea senzorului optic SteelSeries TrueMove3, dezvoltat in parteneriat cu PixArt, primul senzor cu performante reale 1-la-1. SteelSeries introduce senzorul TrueMove3 in exclusivitate pe noile modele de mouse-uri Sensei 310 si Rival 310.

“Lansam primul senzor adevarat pentru eSport,“ a declarat Ehtisham Rabbani, CEO SteelSeries. “Brandul nostru a fost fondat cu mai bine de 15 ani in urma, pentru a ajuta profesionistii din eSport sa castige campionate. Suntem mandri si recunoscatori ca echipamentele noastre au castigat mai multe premii in bani decat orice alt brand. Am reusit acest lucru ignorand abordarile conventionale, si concentrandu-ne pe ceea ce il face cu adevarat mai bun pe un profesionist din eSport – rezultatul acestei cautari este noul senzor TrueMove.“.

TrueMove3 – Primul senzor adevarat pentru eSport
TrueMove3 este un senzor optic (12000 CPI, 350 IPS) dezvoltat de SteelSeries impreuna cu liderul din industria de profil, PixArt. Latenta sa ultra-scazuta si depistarea rapida ofera cea mai naturala si precisa miscare a mouse-ului. Spre deosebire de alti senzori dezavantajati de o reducere ineficienta a vibratiilor si latenta in depistarea miscarii, posibilitatile senzorului TrueMove3 de depistare 1-la-1 in intervalul 100 – 3500 CPI, asigura adevarata performanta pentru eSport. Niciun alt mouse de gaming din lume nu a oferit asa ceva pana cum.

Pentru valori cuprinse intre 3500 si 12000 CPI, TrueMove3 utilizeaza o metoda noua, avansata, pentru reducerea vibratiilor, oferind o miscare naturala a mouse-ului, fara a incetini timpul de raspuns. Componenta SROM special proiectata a senzorul TrueMove3, reduce dramatic timpul de raspuns si creste semnificativ precizia.

Multumita colaborarii exclusive cu PixArt, TrueMove3 este primul senzor de acest tip si este disponibil doar pe modelele Sensei 310 si Rival 310.

Jucatorul EG Dota 2, Syed “SumaiL“ Hassan declara, “Castig deoarece muncesc din greu pentru a fi cel mai bun, si am nevoie de un echipament capabil sa tina pasul – un mouse care ma face sa uit de el cand il folosesc. De asta avem nevoie noi ca jucatori, de un echipament care sa fie in acord cu ritmul nostru si care sa fie o extensie a noastra. Am castigat competitii LAN folosind un prototip de Sensei 310 inca de la inceputul acestui an – acum este mouse-ul meu, si cand voi termina cu el, va fi castigat milioane.“.

Sensei 310 – Maestrul renaste
Legendarul SteelSeries Sensei a revine cu tehnologie si caracteristici imbunatatite, in acelasi design ambidextru care l-a consacrat. Mouse-ul ofera 8 butoane programabile, o premiera in industrie prin utilizarea de parti laterale fabricate din silicon pur, un nou si exclusiv design split-trigger pentru butoane cuplate la contacte mecanice validate pentru peste 50 de milioane de apasari, ce garanteaza un clic cu raspuns rapid si consistent pentru o utilizare indelungata.

Rival 310 – Dreptaciul
Rival 310 este cel mai nou membru al seriei Rival. Noul Rival 310 este dotat cu aceleasi caracteristici si senzor intalnite la Sensei 310, dar integrate in forma ergonomica pentu mana dreapta, specifica seriei Rival. Noul mouse pentru eSport mai include 6 butoane programabile si un cablu cauciucat moale.

Suita SteelSeries Engine
Prezenta memoriei permite salvarea setarilor, astfel incat gamerii pot folosi mouse-ul pe diferite computere fara a fi nevoie sa reconfigureze parametrii la fiecare mutare. In plus, noile modele sunt compatibile cu aplicatii din suita SteelSeries Engine precum PrismSync si GameSense, care ofera efecte sincronizate de iluminare intre echipamente SteelSeries, dar si iluminare sensibila la evenimentele din joc.

Modele SteelSeries Sensei 310 si Rival 310, sunt distribuite in Romania prin PC-coolers, si vor fi disponibile incepand cu a doua jumatate a lunii August la un pret recomandat de 319.99 lei.

Informatii suplimentare: Sensei 310 / Rival 310

*Sursa: The NPD Group/Retail Tracking Service/ PC Headset-PC Microphone/Dec. 2016 vs. Dec. 2015/vanzari in dolari/ ”major” este definit ca orice producator de casti PC cu vanzari de peste 25000 unitati.