Prezent exclusiv in noul model Rival 600

Bucuresti, 19 Februarie 2018 – SteelSeries, anunta o noua inovatie in tehnologia senzorilor pentru gaming cu mouse-ul Rival 600 si sistemul dual de senzori TrueMove3+. Prezentat la CES 2018, sistemul dual de senzori TrueMove3+ utilizeaza ca senzor principal SteelSeries TrueMove3, insotit de un al doilea senzor optic care urmareste exclusiv distanta de ridicare fata de mousepad (lift off distance). Rival 600 este un mouse de gaming destinat gamerilor competitivi care doresc cel mai precis senzor disponibil si optiuni nelimitate de personalizare fizica si tehnica. Aceasta tehnologie elimina orice posibilitate de bruiaj si dezechilibru al cursorului generate de miscarile de ridicare a mouse-ului, oferind si cea mai mica distanta lift off din lume.

„Acesta este un progres in tehnologia senzorilor pentru mouse-ul de gaming”, a declarat directorul SteelSeries, Ehtisham Rabbani. „Am facut un salt masiv in inovarea senzorilor impreuna cu Pixart, cu senzorul TrueMove3 din Rival 310 si Sensei 310. Acum ducem aceasta inovatie si mai departe prin combinarea depistarii 1-la-1 a miscarii din TrueMove3, cu un al doilea senzor optic pentru precizie. Este singurul sistem dual de senzori optici din lume care ofera acest nivel de precizie si acuratete a miscarii.”

Senzorul TrueMove3+: Doi senzori – Precizie Superioara
Rival 600 este cel mai exact si personalizabil mouse care ofera gamerilor o precizie de neegalat si acuratete sporita. TrueMove3+ combina primul senzor de depistare reala 1-la-1 a miscarii cu un al doilea senzor Pixart care urmareste exclusiv distanta lift off.

TrueMove3 este un senzor optic (12000 CPI, 350 IPS) dezvoltat de SteelSeries impreuna cu liderul din industria de profil, Pixart. Latenta sa ultra-scazuta si depistarea rapida ofera cea mai naturala si precisa miscare a mouse-ului. Spre deosebire de alti senzori dezavantajati de o reducere ineficienta a vibratiilor si latenta in depistarea miscarii, posibilitatile senzorului TrueMove3 de depistare 1-la-1 in intervalul 100 – 12000 CPI, asigura adevarata performanta pentru eSport. Senzorul TrueMove3 a fost introdus prima data impreuna cu seria de mouse-uri Rival 310 si Sensei 310. Componenta SROM special proiectata a senzorului TrueMove3, reduce dramatic timpul de raspuns si creste semnificativ precizia.

Al doilea senzor permite gamerilor sa isi ajusteze distanta lift off la un nivel fara precedent. Ei isi pot configura momentul in care senzorul se opreste si apoi isi reia depistarea miscarii atunci cand mouse-ul este ridicat. Acest lucru elimina miscarile suplimentare induse de ridicarea si asezarea mouse-ului pe mousepad. De asemenea, pentru o perceptie reala a profunzimii, cel de-al doilea senzor dispune de o functie de detectare optica liniara oferind cea mai mica distanta lift off din lume prin detectarea acesteia pana la valori de 0.5 mm.

Rival 600
Rival 600 este cel mai nou membru al familiei Rival. In plus fata de sistemul de senzori de nivel superior, Rival 600 ofera pana la 256 de optiuni personalizabile de greutate si balans. Spre deosebire de majoritatea mouse-urilor cu greutati care au sistemul de ajustare concentrat intr-o singura locatie, greutatile Rival-ului 600 sunt plasate pe laterale. Acest lucru permite gamerilor sa regleze greutatea in tot corpul mouse-ului, astfel incat sa poata echilibra centrul de greutate al acestuia in functie de priza si de stilul de joc individual. Rival 600 cantareste doar 96 de grame fara greutati si este insotit de opt module detasabile a cate 4 grame fiecare.

Pentru a obtine greutatea surprinzator de mica de doar 96 de grame, fiecare material pentru Rival 600 a fost atent creat pentru functionalitate, reducere in greutate si durabilitate extrema. Butoanele stanga/dreapta ofera un sistem ranforsat revolutionar de apasare care livreaza cele mai bune clicuri in jocuri. Contactele mecanice exclusive SteelSeries pentru 60 de milioane de clicuri garanteaza ca fiecare tip de apasare este executat cu precizie.

Ca si restul liniei Rival, Rival 600 este un mouse ergonomic pentru mana dreapta. Indiferent de priza adoptata (claw sau palm) forma mouse-ului va oferi confortul perfect pentru sesiunile de gaming lungi si intense. De asemenea, este prevazut cu zone din silicon pur si un finisaj ultra-durabil si fin la atingere. In interior este echipat cu un puternic procesor ARM pe 32 de biti, care permite jucatorilor sa isi salveze setarile CPI, remaparile de butoane, macrocomenzile si efectele de iluminare direct in memoria interna a mouse-ului, pentru o utilizare fara software dedicat in cadrul evenimentelor si turneelor LAN.

Rival 600 este, de asemenea, compatibil cu SteelSeries Engine Software, care deblocheaza un arsenal impresionant de aplicatii ce fac de exemplu usoara si intuitiva personalizarea celor 8 zone de iluminare RGB. Aplicatiile Discord si GameSense Engine permit notificari prin chat, evenimente in joc si multe altele.

SteelSeries Rival 600 este distribuit in Romania prin PC-coolers, si va fi disponibil incepand cu a doua jumatate a lunii Februarie la un pret recomandat de 399.90 lei.

Informatii suplimentare aici