Bucuresti, 1 Noiembrie 2016 – PC-coolers, unul dintre principalii importatori si distribuitori de periferice si accesorii de gaming din tara, anunta inceperea colaborarii cu renumitul producator german, Roccat GmbH (ROCCAT).

ROCCAT este o companie din Hamburg, Germania, fondata in 2007, care produce accesorii de gaming inovatoare si de inalta calitate, cu scopul de a le oferi un avantaj decisiv pasionatilor de jocuri video, indiferent de genul preferat (FPS, RTS, MOBA, MMO).

Compania colaboreaza in permanenta cu membrii comunitatilor de gaming, feedback-ul obtinut regasindu-se in diversele modele de mouse-uri, tastaturi, casti si accesorii, prin precizia exceptionala, ergonomia maxima si design-ul unic al acestora, toate recunoscute si premiate la nivel international.

ROCCAT si-a facut debutul cu faimosul Kone – un mouse de gaming extrem de performant care inca se numara printre accesoriile preferate de jucatorii din intreaga lume.

Lista impresionanta de premii atesta ingeniozitatea design-ului si calitatea exceptionala a produselor ROCCAT.

Printre cele mai importante produse ROCCAT se numara gama de mouse-uri Kone, gama de tastaturi Isku si Ryos, seria de casti Kave, dar si o gama variata de mousepad-uri ce acopera integral cerintele utilizatorilor.

Informatii suplimentare aici.