KRYPTON 400 MOUSE DE GAMING

Destinat pasionatilor de FPS, Krypton 400, este echipat cu un senzor optic PMW3320 produs de PixArt. Acest mouse se remarca prin greutatea lui de aproximativ 85g si o precizie de top. Krypton 400 ofera o rezolutie adjustabila maxima de 5200 DPI, o rata de raportare adjustabila maxima de 1000 Hz si contacte principale OMRON care sunt validate pentru 10 milioane de apasari. Este echipat cu 6 nivele DPI ( 400-5200) ce pot fi schimbate foarte usor apasand pe butoanele speciale aflate langa rotita de scroll.

 

 

 

PROIECTAT PENTRU GAMERI

Krypton 400, cu forma lui simetrica, garanteaza o utilizare conforabila si o adaptare usoara la orice stil de joc. Cu un finisaj din cauciuc si o crestatura speciala in lateral, acest mouse ofera o aderenta sigura pentru orice fel de priza folosita ( palm sau claw ). Datorita greutatii sale reduse, produsul ofera un control precis pentru jocurile de tip: FPS, MOBA, MMO si multe altele. Ca acest mouse sa fie complet, el este echipat cu iluminare RGB ce poate fi configurata din software-ul dedicat.

 

 

 

CONFIGURARE AVANSATA

Software-ul dedicat va premite sa modificati rata de raportare sau sa definiti cele 6 nivele DPI pentru selectare rapida din butoanele dedicate si puteti salva macro-uri, profile si butoanele programabile. In aceasta aplicatie mai puteti modifica iluminarea, avand la dispozitie gama de culori RGB si poate fi personalizat in stilul dumneavoastra.