PERFORMANTA FARA COMPROMISURI 

Considerate alegerea de facto a gamerilor profesionisti, contactele mecanice reprezinta raspunsul pentru cei care nu sunt dispusi la compromisuri, ci doresc simultan maximul de prezicie, viteza, versatilitate, raspuns si durabilitate. KG938 reuneste cu succes caracteristicile unei tastaturi de competitie, intr-un pachet accesibil oricarui gamer exigent. Animata de 104 contacte mecanice Kailh rosii dublate de un puternic suport anti-ghosting NKRO ce permite apasarea tuturor tastelor fara a provoca blocarea tastaturii, KG938 este gata sa intre in arsenalul celor care prefera o apasare liniara, usoara si silentioasa a tastelor. Sistemul de iluminare RGB configurabil, utilizeaza LED-uri individuale pentru fiecare tasta, indeplinind cu brio atat de sarcina estetica cat si cea de asigurare a vizibilitatii optime, chiar si in semi-intuneric.

ONFIGURARE AVANSATA

KG938 vine insotita de o aplicatie intuitiva ce permite programarea tastelor cu comenzi macro, definirea de profiluri, configurarea detaliata a sistemului de iluminare si multe altele. Simultan, folosind diverse combinatii de taste, pot fi selectate multiple scheme de iluminare (peste 12 la numar) sau pot fi accesate comenzi multimedia. Desigur, nu putea lipsi optiunea dezactivarii temporare a tastei Windows, eliminandu-se astfel posibilitatea apasarii accidentale in timpul jocurilor.

 

 

DURABILITATE INAINTE DE TOATE

KG938 renunta la orice artificii de design, prezentandu-se intr-o carcasa clasica, cu taste detasabile de inaltime standard si fara niciun suport pentru incheiturile mainilor. Stabilitatea si durabilitatea sunt asigurate de utilizarea unui sasiu din plastic extrem de robust ce adaposteste contactele mecanice validate pentru mai mult de 50 de milioane de apasari, in timp ce integritatea structurala este garantata de integrarea unei placi metalice.