Primul mouse de gaming din lume capabil sa masoare informatiile biometrice ale utilizatorului

Bucuresti, 20 Septembrie 2016 – MIONIX, producatorul suedez de periferice de gaming high-end profesionale, anunta oficial disponibilitatea pentru mouse-ul NAOS QG dezvoltat in colaborare cu Kickstarter si comunitatea de streaming Twitch.

Gaming cuantificat
NAOS QG (Quantified Gaming) reprezinta urmatoarea generatie de mouse-uri pentru gaming, fiind capabil sa masoare informatiile biometrice ale utilizatorului. Prin monitorizarea ritmului cardiac si a activitatii in timp real prin intermediul mai multor senzori, NAOS QG ofera detalii valoroase, interesante, dar si distractive, toate contribuind la crearea unei experiente in utilizare mult mai bogate.

Mionix HUB si overlay in jocuri
Aplicatia Mionix HUB disponibila, permite utilizatorului sa configureze NAOS-ul QG si sa revizuiasca datele inregistrate pe o perioada selectata de timp. Astfel oricine isi poate analiza foarte usor comportamentul in timp, putand identifica anumite tipare. Datele stocate pot fi distribuite inclusiv prin canale de social media. Aceasta aplicatie sofisticata este intregita de un overlay utilizat pentru afisarea ritmului cardiac si a datelor relevante atat in timpul jocurilor cat si in aplicatii desktop.

API deschis
Mai mult de atat, NAOS QG va beneficia de un set de API-uri deschise dezvoltatorilor. Astfel utilizatorii isi vor putea crea cu usurinta propriile aplicatii sau moduri pentru a beneficia la maxim de potentialul NAOS-ului QG.

Performante de top
Construit pornind de la faimoasa forma a NAOS-ului clasic, QG-ul ofera acelasi confort exceptional pentru mana dreapta printr-un sasiu acoperit cu 4 straturi de cauciuc soft-touch gri, sub care se adaposteste cel mai performant senzor optic disponibil, Pixart PMW-3360, dublat de un procesor ARM Cortex M3. Rezolutia maxima de 12000 DPI este acompaniata de 7 butoane programabile, memorie interna pentru profiluri, sistem de iluminare RGB configurabil si multe altele.

Mouse-ul MIONIX NAOS QG, distribuit in Romania prin PC-coolers este disponibil imediat la un pret recomandat de 584.90 lei.

Informatii suplimentare aici.