OPTIUNI SPECIALE, PERFORMANTE EXCELENTE

Destinat in special pasionatilor de jocuri First Person Shooter, G982 se remarca prin posibilitatea schimbarii contactelor folosite pentru butoanele principale. Astfel pachetul include un set suplimentar de contacte Omron ce ofera un feedback tactil diferit fata de setul instalat implicit. Motorizat de un senzor optic performant (Pixart 3325), noul G982 ofera o rezolutie ajustabila maxima de 5000 DPI pentru precizie de top. Datorita ratei de raportare de 1000 Hz si butoanelor cuplate la contacte validate pentru 20 de milioane de apasari, toate comenzile sunt inregistrate si transmise instant. Sensibilitatea poate fi selectata dinamic in 6 trepte printr-o simpla apasare a butonului plasat convenabil chiar sub rotita de scroll.

 

 

ERGONOMIE PERFECTA

Forma sculptata specifica pentru mana dreapta si zona texturata pentru degetul mare ofera ergonomia perfecta, garantand o priza stabila si confortabila chiar si in cele mai incinse momente din joc. Profilul inalt de 40 mm asigura un suport optim pentru podul palmei si un control imbunatatit indiferent de priza folosita (palm sau claw). Butoanele laterale corect dimensionate, sunt plasate optim pentru o actionare rapida cu degetul mare. Desigur, ansamblul este animat de un sistem de iluminare RGB configurabil, cu posibilitate de selectare a unei culori distincte pentru fiecare treapta DPI.
 

 

CONFIGURARE AVANSATA

Software-ul dedicat permite configurarea si programarea mouse-ului pentru a corespunde preferintelor personale. Astfel se pot seta treptele de sensibilitate pana la 5000 DPI si se pot programa usor comenzi macro detaliate pentru cele 6 butoane. De asemenea se pot alege din paleta RGB, culori distincte de iluminare, sau se poate modifica rata de raportare USB.