Bucuresti, 5 Septembrie 2016 – Genesis si PC-coolers in calitate de reprezentat al companiei poloneze in Romania, anunta inceperea colaborarii cu echipa cooL Gaming, una dintre cele mai vechi echipe din sportul electronic romanesc.

Fondata in 2005, echipa cooL Gaming a debutat in competitiile de Counter-Strike 1.6, ulterior fiind abordate si alte jocuri precum League of Legends, FIFA sau DotA. Cele mai importante victorii din palmares au fost obtinute insa in turneele de Counter-Strike, atat 1.6 (GamesZone Cup 3, Lan Discovery Arena) cat si Global Offensive (PGL DreamHack Bucharest 2014, East European Comic Con Bucharest 2014).

In calitate de sponsor principal, Genesis, brandul polonez de periferice de gaming profesionale, va oferi echipei de Counter-Strike un suport important atat din punct de vedere tehnic cat si financiar, asigurand astfel o platforma optima pentru obtinerea de noi performante.

„Ne bucuram ca alaturi de partenerii nostri externi avem sansa sa ridicam standardele in sportul electronic romanesc, sa demonstram ca pasiunea este calea catre succes, iar „jocul” poate deveni mai mult decat o joaca.” a declarat Oana Selin, marketing manager PC-coolers.

De asemenea, in calitate de manager al echipei cooL Gaming, Marina Dinca a declarat: „Parteneriatul pe care cooL Gaming il are cu Genesis reprezinta o noua sansa pentru noi, pentru a arata inca o data ceea ce putem, un nou inceput in ceea ce priveste gaming-ul. Alaturi de Genesis si PC-coolers, reprezentantii lor in Romania, am gasit mai mult decat un parteneriat, am gasit respect, am gasit ajutor, profesionalism, dar cel mai important am gasit oameni minunati care inteleg si sunt gata sa sprijine fenomenul e-sport din tara noastra.”.

Le uram succes si ii asteptam cu rezultate cat mai curand!