Brand-ul eSportului revine cu prima tastatura de la achizitia de catre BenQ

Bucuresti, 27 iulie 2017 – BenQ, lider mondial in domeniul dispozitivelor pentru stilul de viata digital, anunta oficial disponibilitatea pentru tastatura ZOWIE CELERITAS II si mousepad-ul imprimat ZOWIE G-SR SE.

La ZOWIE, in calitate de brand dedicat dezvoltarii celor mai competitive echipamente de gaming disponibile ce complimenteaza atletii eSports care provoaca performanta, suntem de parere ca apasarea optima si repetata a unei taste reprezinta cea mai importanta caracteristica a unei tastaturi. Pornind cu aceasta idee in minte ne-am concentrate atentia pe fiecare aspect ce implica apasarea unei taste. Pe langa testarea intensa realizata in laboratoarele noastre, CELERITAS II si-a demonstrat stabilitatea si confortul in utilizare direct in comunitatea gamerilor profesionisti. Acesta este si unul dintre motivele principale pentru care tastatura a fost vazuta si folosita la evenimentele de gaming majore, inainte de a fi disponibila la vanzare.

ZOWIE CELERITAS II ofera o cursa precisa la apasarea tastei, distanta pe care tasta o parcurge pana cand actiunea este efectuata fiind una optima. Un arc metalic de calitate superioara permite apasarea tastei cu o forta crescuta si imbunatateste durabilitatea ei, totul pentru a indeplini standardele eSports. CELERITAS II se foloseste de un switch optic ce permite jucatorilor sa evite apasari duble ale tastei. De asemenea, noul model dispune de taste iluminate, dotate cu mai multe nivele de luminozitate ce pot fi ajustate sau oprite. Iluminarea ofera o experienta confortabila indiferent daca te joci in dormitor cu luminile stinse sau in turneu sub lumina reflectoarelor.

ZOWIE G-SR SE este raspunsul nostru la cerinta fanilor de a avea un mousepad similar cu vechiul model G-SR albastru. Suntem constienţi ca, desi modelul G-SR negru are aceeasi suprafata, utilizatorii simt o diferenta in utilizare din cauza lipsei imprimeului. G-SR SE cu design imprimat, ofera exact aceeasi experienta in utilizare ca a vechiului ZOWIE G-SE albastru, atat de cautat de unii jucatori.

Tastatura ZOWIE CELERITAS II, distribuita in Romania prin PC-coolers este disponibila imediat la un pret recomandat de 700.00 lei.

Informatii suplimentare aici.