Bucuresti, 6 Iunie 2016 – PC-coolers anunta inceperea unei colaborari cu echipa de gaming profesionist XPC, cea mai in voga echipa din Romania la momentul actual. Toti membrii echipei XPC vor primi echipamente de joc de la renumiti producatori din industrie (Steelseries si Genesis), precum si multe alte beneficii, in functie de performantele obtinute.

La semnarea contractului de colaborare, Oana Selin, marketing manager PC-coolers a declarat urmatoarele: “Avand in vedere faptul ca scena de gaming din Romania se afla intr-o continua evolutie, ne propunem, impreuna cu partenerii nostri Steelseries si Genesis (si in curand si Marvo), sa sustinem acest trend ascendent, implicandu-ne in mod direct si activ. Din acest motiv am initiat aceasta colaborare, pe care o dorim de lunga durata, cu XPC Gaming – o echipa care se bucura de atentia tuturor gamerilor romani in ultimul an de zile. Intentionam sa ii ajutam sa-si atinga scopurile, sa creasca si sa se dezvolte, astfel incat sa ajunga in elita mondiala a sportului electronic.

Ne dorim, de asemenea, ca aceasta colaborare sa aiba un impact pozitiv si motivational asupra altor echipe interesate de imbunatatirea performantelor in domeniul gamingului, fiind dispusi sa initiem noi parteneriate, din dorinta de a actiona ca suporteri si promotori ai e-sport-ului din Romania.”