Noua serie de carcase Irid, plus membri noi in seria Titan

Cand vine vorba de filosofia Genesis, gaming-ul nu se refera doar la accesorii clasice, dimpotriva conceptul capata un sens mult mai larg. In plus, avand experienta primelor modele de carcase Titan lansate in anul 2017, producatorul polonez a decis extinderea ofertei adaugand membri noi in seria Titan (700, 750 si 800), dar si cu o serie premium, Irid 300.

Vizual impresionant
Prima surpriza remarcata la toate modelele noi este includerea standard de ventilatoare iluminate cu 33 LED-uri pentru un efect vizual impresionant. Mai mult de atat, la aproape fiecare model se poate opta pentru o versiune a culorii LED-urilor (rosu, albastru sau verde) astfel incat componentele ce intra in alcatuirea PC-ului, dar si perifericele, sa fie armonizate perfect.
A doua surpriza este utilizarea de panouri acrilice transparente atat in partea laterala cat si in partea frontala a carcaselor. Iar pentru cei mai exigenti gameri, seria Irid 300 inlocuieste acrilicul cu sticla securizata pentru un finisaj desavarsit.

Compatibilitate de invidiat
Chiar daca dimensiunile noilor modele pot parea conservatoare, spatiul intern excelent gandit si optimizat asigura compatibilitatea cu cele mai noi si mai performante componente, incepand cu sisteme de racire cu apa avand radiatoare de 240 mm si placi video cu lungimi neverosimile de peste 390 mm, si terminand cu surse ultra-puternice avand camera dedicata in baza sasiului, sau coolere de procesor cu inaltime de 160 mm.

Secretul longevitatii
Gratie posibilitatii utilizarii a pana la 5 sau 7 ventilatoare (in functie de model), dar si spatiului intern ce permite realizarea unui management optim al cablurilor, eficienta fluxului de aer generat este maxima, eliminandu-se aglomerarile de aer cald si crescand astfel confortul termic si fiabilitatea componentelor.

Utilizare relaxata
Includerea de cat mai multe ventilatoare intr-un pachet standard poate nu reprezinta o misiune dificila, dar asigurarea unei functionari de ansamblu silentioase, cu siguranta este. Indiferent de modelul de carcasa ales, acesta este livrat cu minim 4 ventilatoare perfect acordate, zgomotul cumulat produs de acestea rivalizand cu solutiile de top de la producatori specializati. Desigur, un ventilator curat este un ventilator silentios, asadar toate carcasele sunt prevazute cu filtre de praf detasabile pentru o mentenanta cat mai rapida si usoara.

Noile carcase Genesis sunt distribuite in Romania prin PC-coolers si sunt disponibile imediat avand preturi recomandate incepand de la 179.99 lei.

Informatii suplimentare aici.